‘’Αγαπητά στελέχη του ΣΕΒΕ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την διαμεσολάβησή σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το απαλλακτικό ΦΠΑ. Αυτό το πρόβλημα θα ήταν αδύνατο να επιλυθεί χωρίς την αρωγή σας και δυστυχώς θα γονάτιζε την επιχείρησή μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κυρία Βάσω Λούντζη και στην ομάδα της, η οποία ανέλαβε την υπόθεσή μας και χάρις στον επαγγελματισμό και τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε, κατάφερε να επιλύσει ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή μας.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για όλα όσα κάνατε για εμάς.”

AXINAR BOILERS

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο την άμεση απάντησή σας καθώς και για την καίρια υποστήριξη σας στο φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζουμε, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως ο ΣΕΒΕ στέκεται εμπράκτως δίπλα στις καθημερινές μας προσπάθειες.”
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, DRYFO

“Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε! Μας βοηθάτε πάρα πολύ!”
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, The Ads

“Ευχαριστούμε για την παροχή συμβουλών και την υποστήριξή σας σε όλα τα θέματα που αφορούν πελάτες μας-μέλη σας και ειδικά των εταιρειών AEGEAN-VENCIL. Και οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει σε εξαγωγές σε Ευρώπη, Ιράν, Μολδαβία, Σ.Αραβία, Αυστραλία και η μία διαπραγματεύεται συμβόλαιο με τον Καναδά. Για την επίτευξη των παραπάνω συμβολαίων και εξαγωγών για τις συγκεκριμένες χώρες είχαμε μεγάλη ανταπόκριση από τον ΣΕΒΕ στην επίλυση, όπου ήταν δυνατόν, πολλών ερωτήσεων-αποριών.”
ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΣΑΛΗΣ-ΑΡΓΥΡΩ ΡΟΣΟΛΥΜΟΥ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Εξαγωγών, www.othisi.net

“Good job to all the SEVE team and thank you for your cooperation.  We are looking forward to working closer in 2017”
HELLENIC FOOD SYSTEM – ANASTASIA VATSOU

«Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από το Τμήμα Μελών του ΣΕΒΕ. Μακάρι να συναντούσαμε συχνότερα τόσο ευσυνείδητους συνεργάτες»
ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ

«Η εξυπηρέτηση εκ μέρους της ομάδας του ΣΕΒΕ ήταν όπως πάντα άμεση, επαγγελματική, φιλική και αξιόπιστη. Σας ευχαριστούμε πού για την υποστήριξη, εύχομαι πάντα τέτοιους άξιους συνεργάτες και πάντα επιτυχίες για τον ΣΕΒΕ»
LEADERS LAB

«Όπως πάντα άψογοι. Το Τμήμα Μελών του ΣΕΒΕ πάντα ευγενικό και πρόθυμο να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί»
STELIOS KECHRIS DOMAINE

«Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με τις εξαγωγές μπορούμε με ευκολία να χαρακτηρίσουμε τον ΣΕΒΕ ως τον πιο οργανωμένο φορέα ενασχόλησης με τις εξαγωγές, γεγονός που και εμάς μας εξέπληξε ευχάριστα!»
TASOS VOURGAS – DIMITRIS KOTSIAVRAS

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τις ιδέες που μου δώσατε για την έρευνά μου. Είναι σημαντικό που υπάρχουν φορείς σαν και τους δικούς σας που υποστηρίζουν και παρέχουν πληροφορίες σε νέους ερευνητές».
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, Διδακτορική φοιτήτρια στη θεματική Διεθνές Μάρκετινγκ, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ

«Σας ευχαριστούμε για την ταχύτατη ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για στοιχεία εισαγωγών»
CONITEX SONOCO

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκρισή σας στο σχετικό αίτημα μας, καθώς και για την αποστολή των διευθύνσεων, επιχειρηματικών οδηγών, υποδείξεων, ιστοσελίδων, λοιπών πληροφοριών, και φυσικά για την όλη συνεργασία σας. Ελπίζουμε ότι χάρη και στην δική σας πολύτιμη βοήθεια θα μπορέσουμε πραγματικά να προωθήσουμε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα μας στις εν λόγω αγορές.»
ENERGIERS S.A.

“Export Summit Conference has been one of the most successful SEVE and IATTO Forums by all means. A mixture of ministries, National Bank of Greece and International businessmen together with International trade training organisations and an outstanding organisation and your hospitality. At our IATTO Annual General Meeting we agreed on that this Will be The rolemodel for IATTO Forums in The Future.”
Hasse Karlsson
Ex Chairman IATTO